dimarts, 25 de novembre del 2008

HOLA!!!!!!!!!!!!

hola! xiquetes, com que ja feia temps que no entrava, no he pogut resistir-me en dedicar-vos unes parauletes en éste blog tan xulo que mos canta, jejejeje.....

Bueno, primer que res recordar-li a la Iborra que tenim una festeta pendent, no es podeu apuntar les demés..... :-p jajajjaja A que no Paula?
Tot seguit donar-li unes paraules de recolzament a Dori, que se mos va prou lluntet, xiques.
I damunt com no vaig poder estar en el sopar de la seua despedida.....ejem.

I per últim, vull dir-vos a totes que el partit eixe tan ansiós que estem esperant a guanyar està ja apunt de vindre, ja voreu, som un equipasso, i ho tenim que demostrar JA.

SUPERBESOTS A TOTHOM!!!!!!!!!!!!

5 comentaris:

dori ha dit...

eeeeeeeh hola marien ja era hora de que entrares x açi ggg bueno gracies x les teues parauletes de recolçament gg pero que sapiau que pense tornar x a guanyar el torneig de futbet gg weno pense tornar antes, i x supost espere que la gran victoria arribe pero ja, de totes formes si no la puc vore la celebrare x akelles terres com si estagera açi, ale res + que dir que ja he fet prou faltes segur jajaja

PD : ekip de amigues oe fins el final.

Merlo ha dit...

Ixa comunicació ahí Marien, jajajajaja. Xé que lamentem molt que no puguereu estar en la despedida de Dori, però que quan torne li farem la benvingudaaaaaaaaa i molarà molt més que la despedida.
Bueno Dina Judas Tadeo, ja te queda ben poc eh? Dos semanas y bajando, jajajja. Bueno al menos se que la última la cena la tendrás conmigo (mira que vaig suar per a guanyarme el sopar correguent un dissabte per la nit, en el fred que feia, jajaja) y que cara te va a salir.
Niñas que no nos falte de nà i com diu Dori : equip d'amigues fins que el cuerpo aguante, jajaja.
Men que ja tardes en contestar a Marien que l'esforç que ha fet........... jajajja. Adeu

mery ha dit...

Ja era hora que entrares a visitar-nos...jeje.
Ja veus...d'asi res ja esta anant-se'n a esas tierras lejanas de no se donde!!!!jiji.Dina,ets una Judas Tadeo!!!!ens abandones...:-( però,menys mal que ja hem celebrat la teva despedida xq sinò...ara com diu Merlosplace,quan vingues celebrarem la teva benvinguda!!!ah!!esperem que abans de anar-te'n pugam celebrar la primera victoria i ,sinò,pues no et preocupes que ho celebrarem per tu també!!!!jj.
Xcert,Marién i Paula,qdareu molt mal si aneu de festa sense mosatros!!!!que ho sapigau...hum!!!
Y eso,que no nos falte de nà!!!!jeje.Equip d'amigues...oé!!!
besets!!

Carmen ha dit...

Ja era hora q te passares x asi Marién!! q ens tenies abandonaes!! si sq has tardat mooolt en esenyarte a furtar el wifi del veí... jajaja!
D'asi res Dori ja ens abandona... joooo!! mala Judas... jajaja! wnu, tu no te preocupes q t'informarem de totes les coses q vajen passant a l'equip d'amigues oé! jeje! i q vos pareix si el dissabte després del partit anem a fer-nos algo i la tornem a despedir??
ahhhh! i parlant del partit... tinc una coseta moooolt important q dir-vos... recordeume q demà vos la diga... jajaja! ai q car pot eixir-li a algú el partit del dissabte... jajaja!
i res... q no nos falte de nà!!
ale, fins demà en l'entrene!!

Anònim ha dit...

holaaaaaa MERLO i la foto ixa que tenies que posar que mos ensenyares a la cafeteri tal cool???
com sempre estás tan atareá...no tens temps per a lekip????

jiji inga que dasi poc organizarem festorra de nou encara que es tirara de menos a la Dinamita

per cert men vax de pont de la inmaculada si alguna de la crialla de lekip vol vindre que xarre en mi muakas