dimecres, 28 de gener del 2009

Açò es qda estancat,xiquesss!!!

Hola xiques!!!!!com esteu??supose que algunes liades amb els exàmens,com jo,i altres amb el treball i demés...Però ja fa la tira de temps que açò no va avant,eee???jo quan entre sempre veig el mateix...pensaré que és per els exàmens...ejem ejem...jeje.Què dir dels partits??guanyarem algún??ens deixarán o que...??jolin...:-(( Però bé,ara quan ens posem totes les piles...no hi haurá ningú que ens pare!!!!!!jeje.

Un besset i fins divendres!!!!!

5 comentaris:

Carmen ha dit...

wolaaa! ja feia temps q no em passava jo x asi... si sq en tant d'examen no tenim temps per a reeees!! jajaja! i res... a vore si esta segona volta ens espavilem un poquet i guanyem algun partit q ja ens fa falta... ah, i l'amic invisible q??? a vore si se'ns junta en el de l'any q ve xq al pas q anem... jajajaja!
ens vegem prontet!!

mery ha dit...

ja veus...l'amic invisible!!!!!!!ja ni ho recordava...jiji,que si xiques...jeje.I,això avore si en esta segona volta ens espavilem!!!!!!
vinga,un besset!!!

Merlo ha dit...

Hola niñas, jajajaja. Que ja ens queda poc a tots per a continuar amb la marxeta de sempre. S'ha notat el mes de gener, eh? Entre examens, lesions, presentacions de falles.............. fa que ens quede menys temps per a tot, inclús per a escriure en el nostre blog.Si es que la "cuesta de enero".... L'amic invisible jo el ficaria per al dia del partit contra Alginet, però això ho ficarem a votacions, per a que es note que nosaltres tenim comunicació. Referent als partits...... segur que a partir del mes de febrer guanyarem.... sempre i quan juguem 5x5 i no 7x5, no?

dori ha dit...

eh plorones que si no tenim temps pa escriure, que si no tenim temps x a estudiar, que si no guanyem, ggg lo que teniu que fer es guanyar tots els partits de ls 2 volta, pa aixo mes entrenar y menys plorar, mister posali les alcalines a estes que sinos se fan goses, y les estudiants q se repartisken el temps q nia temps pa tot, avore si en un poket de sort arribe x vore el ultim partit de lliga q de segur sera un avictoria.

pd: El amic invisible casi que ja vos espereu a q estiga jo ggg

ale a guanyar partits!!!!!!!!
dina 15

mery ha dit...

Tranki Dina que ja ens qda ben poc per passar esta "cuesta de enero",que vaya tela...jeje.A partir d'ara ja...a posar-mos les alcalines i lo que faça falta,que en esta segon volta hem de guanyar-ne uns quans,però com ja et vaig dir...després del partit de jorge juan!!!jeje.A lo millor comencem la nostra raxa guanyadora eixe partit,que ja estaria bé...I,bueno tpc estaria de més que en l'últim partit esatgueres asi ja,per fer més força de la que fas ahi(però sense...jj).
Vinga,ens vegem demà en l'entrene,a les que vagen,i a les que no pues quan tornen d'on siga ja ens vorem...jeje.Un besset