dimarts, 30 de setembre del 2008

4 DIES I COMENÇA L'ESPECTACLE



Primer partit i a casa. Dissabte a les 18:00 hores comença la nova temporada.... Senior autonòmic l'Alcúdia..... Sona be, no???? Després d'un any com a club en preferent .... tenim el premi.. poder jugar en autonòmic.....


S'enrecordeu del motiu de ficar el nom que tant hem celebrat?? Sí, ixe : "equip d'amigues oé"???? Pues ara anem a disfrutar del treball de la temporada passada... El compter enrere....


Menuda fotico ens han publicat, jajaja. Marien fica ordre que vas en la cama contraria

3 comentaris:

dori ha dit...

ja tenia jo ganes de que arribara aquest dia, ja tenim ganes de començar a jugar, segur que aquesta temporada sera una temporada molt dura, pero com sempre hem fet, estarem totes a una i al final de la temporada podrem contunuar diguent EQUIP D´AMIGUES...........OE!!!!

Carmen ha dit...

Marieeeeen tiaaaaaa!! q no t'enteres!!!!! mira q posar el peu esquerre dalt en la foto... si sq al final serà deberes q no nia comunicació... jajaja! i dissabte el primer partit en autonomica... juju! aixi q aneu posantse bones q aixo ja esta ahi!! ale, fins l'entrene!

mery ha dit...

ja veus Marién...com has pogut possar la cama esquerra dalt,si era le dreta!!!!!!!!!!açò no potser...ahi es nota la super comunicació que hi ha!!!!jejejejeje.o sq això ho has fet aposta,per a destacar més,eeee???jiji.

Casi no cabem en la foto,de tantes que erem...jj.

Bé,pues xiquetes,això que ja han dit,el dissabte el primer partit...a lluitar i disfrutar!!!!!
ens vegem...