diumenge, 5 d’octubre del 2008

PRIMER PARTIT, oe´´´´´´´´´´´´´´´´eeeeeeeeeeeee

Primer partit en autononòmic i ja hem vist com se les gasten per ací. Millor no vaig a ficar el resultat per tal de no ferir la sensibilitat d'algunes (incloint-me a mi......). Debut amb perdua....ai..... després d'un any sense perdre cap partit en lliga, el partit contra Novelda, o Jorge Juan o Carmencita d'Alacant ens fica els peus en terra i podem vore la realitat. Som un equip (segurament si fora Núria la que estiguera ficant el comentari habera dit: som un equip d'amigues, oé), que ens ho tenim que creure desde el principi i no esperar al minut 21 per ficar-li les coses dificils.
La llàstima fou que despertarem moooooooooooooooooolt tard,al tercer quart, i està clar que no les haberem guanyat, però les coses haberen sigut diferents. (Joder que segon quart, que no ens ixia res de res i quan ens ixia algo, el baló no volia entrar.....).
Les coses negatives: la derrota, la quantitat de pilotes que perguerem tontatent, les "osties" que sempre se les endú la pobra Marien, alguna que altra que no s'antera en defensa ummmmmmmmmmmmmmmm el divendres parlem. Les coses positives : el public, el debut i amb canasta de la tia de les sabatetes roseta que anava per la pista sense poder parar, jajaj, les canastes jugant 1 contra 1 de les meues bases, el despertar d'alguna jugadora que es passà els dos quarts dormint..... i com no.... l' ànim del banquillo. (Dori, tiparraca lo que feres al final ho tenies que haber fet al minut 1, amenaçant a Núria de mort i casi l'hospitalitzen a ella, jajaja)

Per cert, ja tenim la primera tècnica, i ja tenim el primer sopar; dissabte dia 11 d'octubre ens anem al Pitch de Carcaixent (Marien per a que no digues que mai anem al teu poble). Ahh, i jo pagaba la cervesseta bandida, no el cuixot i el formatge, jajaja. Be, fins el dilluns i com diu Terio: entreneu més que un equip de primera divisió... (Li anem a fer un regalet a este home, jo vote per unes piletes per a la ràdio.... )

7 comentaris:

mery ha dit...

Bueno...jo supose que totes sabiem a que ens enfrentavem o,potser,no...va ser prou dur,però...és que jo no sé on estavem en el primer i en el segon quart,que això va ser...penòs!!!però bé,tampoc passa res...jiji.Com diu Merlo,ja ho parlarem...

Ah!i el que em va sorprendre va ser,que després d'una temporada guanyant sempre,hem perdut el primer partit i ens ho hem agafat molt bé!!!ho celebrarem amb cervesseta,cuixot i formatge...hi ha que dir que si eixa celebració va ser d'un partit perdut...quan guanyem un,com ho celebrarem???mmmm...jeje.Tindrem que guanyar-ne algún per saber-ho,no???vinga...

dori ha dit...

He ties que pasa, weno ja hem debutat en autonómica, i com era de esperar a sigut un partit dur, ara ja sabem on estem i lo que tenim que fer, estic segura que el proxim partit sera prou diferent,ara ja sabem com se les gasten en autonomic, pero ara tenen que saber els demes com mos les gastem mostros tame, cuant mos posem a funcionar podem fer moltes coses aixina que anim a totes i a x el seguent partit!!!!!

hector ha dit...

Hola xiques anims!!!! es el primer partit de lliga es pot dir que eu picat de novates pero penseu que es un pas mes endavant i no en darrere.

Ara sa de ser mes que fort perq si o penseu be estarieu jugant ara en estos moments contra carcaixent que x cert a guanyat.

El Benidorm tindra masa nom pero segur que vosaltres se les caregueu en un pis pas encara que magradaria anar pero no puc que llastima :( ya que yo tinc partit a Benifaio espere guanyar !!!!

X lo tant espere que em dediquei el triunf sort anim!!!!!!!

A x cert a mi merlo me deu encara 2 cocacoles jejeje xD ya ens vegem

Carmen ha dit...

wola a totes!juju... ja hem debutat en autonomica i de kina manera, eh xiques? jajaja! xo no paxa res! el proxim partit mes i millor! de moment anem a centrarmos en el soparet de dissabte q es el q mes prop esta... jajaja! la primera festeta de l'equip d'amigues perdedores... oé! jajaja! encara q no serà la ultima xq quan li guanyem al benidorm i al silla ho tenim q celebrar, eh mery? i si perdem pues... q merlo ens pague un cuixotet... jajaja! (es brometa q nem a guanyar!!)
per cert, ja tenim l'ama i senyora de la toalla, eh marien? jajajajaja!
en fi... escribiu molt i doneuli videta a aso... jajaja!
dew!

mery ha dit...

Clar que ho tenim que celebrar!!!!!!!!!!!aixi que no qdeu els dissabtes que juguem,ja que si guanyem ens n'anem de festivalllllllllll!!!!!el rpòxim partit és contra benidorm,no?vinga,pues avore si guanyem i ens qdem per alli de festeta!!!jejejejejeje.I a l'altre és Silla,no Men??pues ixe tb!!!
Uuhhhhh!!quantes festetes,hi han a la vista!!!jiji.Bueno,i si no guanyem,per el que siga,pues que Merlo ens pague el cuixot i formatge i demés...eee???jejejeje.

Per,ara la toalla la tinc jo!!!Ester sa desfet de ella aixi com...jiji,bé,pues ja la porte i que alguna li la done el dissabte a la nit,no??jj

Merlo ha dit...

EEEEEEEEEEE, que ahir me doní conter de lo malvades que sou en la toalla, jajaj. La que no diu res, jajaj, ficà la puntilla al comentari de la que es més que clara.... Si es que la vida es així... amb la veritat per davant. El gosset d'Ester que ja tenia toalleta i resulta que ja hem trobat de qui pot ser la toalla tirada...ai ... Bueno el dissabte Mery per la nit que li la torne, no? Per cert, el cuixotet estaba meravellós, però jo preferix sopar.... (ja sabem per on vaig, no?).
P.D: No vos pergau les reflexions sobre les paraules meravelloses que ens han adjudicat aquest cap de setmana... que les publicaré el dissabte i anem a donar-li vida a la lliga i al blog... jajaj.

hector ha dit...

ara se lo de la dixosa toalla jejejej
:) demostrareu ser millors que el primer partit lem perdut aposta x a que els equips se o creguen pero daixo res jejeje

CARMEN= Laia Palau
GEMMA= Elisa Aguilar

NÚRIA= Ronekka Hodges
MARIA= Amaya valdemoro

MARIEN= Ana montañana
ANGELA= Delisha Milton

ESTHER= Marina Ferragut
DORI= Erika de Souza

PAULA IBORA= Jana Veselá
ORETO= Ivana Vecerová

PAU= Dubravaka Daci
VICKY= Elena Tornikidu

MERLO= Isma Canto
JO= Jordi Segura es la judant.o VIGOROSA LA MASCOTA ENS FA FALTA UNO



menu equipaso el que puga en el ros tambe podra en vosaltres pero els vons equips tenen fallos anim