dimecres, 15 d’octubre del 2008

JA RECUPERADA

OLA XIKETES:
he sigut abatuda per un virus...però despres de mont lluitar he guanyat jo la guerra" el cabro me pillà desquenes,sino no maguera infectat". Ara ja estik apunt per a començar amb ixos entrenes tactics que tant ens entusiasmen pero que son necesaris.
També cal dir que les únikes 5 mosqueteres i valentes que vam anar a entrenar el dilluns ens mereixem un reconeiximent ja que l'aigua que va caire no era per a conduir. PASSAREM PEL BADEN DEL COTIF jiji (pa haberse quedat ahi).
Per últim dir que a vore si convoieu a la peña per a que vinga als partit perque ixo que en la grada hi haja tota una fila de familia meua de les tres que ni havien...me sentia un pokiw mal!
Bo, açó es tot ja ens vegem a l'entrene d'avui si no pasa res...

PETONETS A TOTES

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb la Ibo no pot ningú, jajaja. Lo mal es que ara li ho has passat a la Mery i a la Weyn..... si es que sou compis fins i tot per a passar-vos les malalties....Per cert que si que hi habia més gent...estaba la famili de la Weyn, el Presi (camuflat pel sector visitant), l'Elma i la nostra delegadà, la family de Men i la Mery, i sobretot tinguerem la visita especial per tal de fer-nos recolçament, jajaj, de Merx i Nacho (que guapo està el nano)

mery ha dit...

ja veus...ens volenm tant que ens passem els virus unes a les altres,però per això estan les amigues,no??jeje.
Ja,hi havia més family...però wn això que diu la ibo...aviseu a la gent!!!jiji.
Vinga,ens vegem el dissabte en la plasa...jj,és brometa!!davant de lo de la guardia!!!adeuuu