dimecres, 8 d’octubre del 2008

LA CRÒNICA DEL PARTIT SEGONS L'EMBA

L’equip Sènior Femení, d’altra banda, donava les seues primeres passes a la difícil lliga Autonòmica enfrontant-se a casa al C.B Jorge Juan de Novelda. Les nostres xiques bé fora per ser el primer partit a aquesta categoria – realment complicada-, per la relaxació o bé pel potencial de l’altre equip, que presentava pivots enormes, no van poder guanyar aquest partit sinó tot el contrari. El partit es va perdre al poc d’entrar en el segon quart no podent reaccionar en tot l’encontre fins quasi el final quan les nostres xiques per fi pareix que agafaren consciencia de que enguany deuen deixar-se la pell a cada partit. Tot i la reacció el marcador final 39-82 mostra que els nostres xiques lluitar moltíssim a cada partit només sone el xiulet d’inici.
Malgrat aquest primer marcador al club i a l’escola estem segurs que enguany tornarem a gaudir del vostre joc, com sempre hem fet, i vos animen a continuar treballant i demostrar el que realment valeu. Ànims a totes i a pensar en el següent enfrontament.

Com a nota la redacció deu agrair el suport de la grada als nostres dos equips tant a casa com fora d’ella. Un agraïment que esperem siga superior en les pròximes jornades gràcies a la major afluència de públic al pavelló.