dijous, 30 d’octubre del 2008

LA FOTO


Eeeeeeeeeee que ja feia un fum de temps que no escribiem, eh?
Està clar que la falta de temps i com no.... els bacs que hem pegat per ixes terres on hem anat.... ens han deixat un poc .......ummmmmmmmmmmm.............. . Però bueno, com diu el nostre ben volgut Hector .... "al mal temps, bona cara i no desespereu que ja vos ixirà bé" ( si es que este nano tindria que dedicar-se a la política). Poc a poc, xé!! Bueno aquest cap de setmana tenim descans, així que ja podreu fer tots els comentaris que vullgau de la foto que vaig a ficar, jajaja.
Pensant lo que anava a ficar .... (vaig a fer com Men, per punts):
1. - La Pole es meua i es intocable. Així que no vull tornar a vore Focus en el lloc del Mondeo, jajaja ( va per a les dos que ultimament estan passant-se, jajja).
2.- Els calcetins, Marien, tenen que tapar el turmell, val?
3.- Maria i Carmen quan vullguen que trenquen definitivament el molde, que mira que els està costant....
4.- Dori, per fíiiiiiiiiiiiiiiii , estrena botes, jajaja. Un poc més i les te per a l'any que be. Almenys anirà ben conjuntà en les botes i l'equipatge.
5.- Ester deixa a Terio en l'aigua que ahir ja no sabia que fer per a contentar-te, jajaj.
6.- Demà a fer-nos la foto??? Pues si l'equip ja la té feta i mira que guapes esteu.
7.- No vos pergau l'entrevista de l'Emba a Ester, jajaja i lo millor les fotos.

Bueno vos deixe que ja he ficat los "7 pecados capitales" de la setmana. Fins demà i feu - vos el pel per a ixir una mica decents.

2 comentaris:

Jaime ha dit...

Ola xiques que que dir que de lo que diu Merlo de polític crec que tardare en ser... sols se que esta el partit del pesoe i el partit del pepe i esquerra unida pero crec que polític no psicoleg crec que mes xD.

Altra cosa dir que crec que al mal temps bona cara sou un dels equips que te la mateixa plantilla que va fer pujar lequip que hau pujat per merits propis que us esforceu i o doneu tot al camp i damunt seu paseu bé que es l'important d'aquest deport.

El pròxim partit a Elx espere anar espere no anire encara que jo tinc partit encara que com diu Dori me la pelare jajajaj xD.

Que dirvos que este cap de setmana jugue a les 4 i 30 de la vesprada en Almusafes espere que vingau a veurem adw.

Bssss.



el vostre estadístic

Carmen ha dit...

wola! ja stic x asi atra volta...gg!
i res... ahir foteta d'equip... jajaja! ja voreu q rewapes eixim totes! x fi hem decidit on van les mans a la foto!! weeee! espere q marién no s'haja despistat i les tinga al lloc... jajaja!
no se si se donareu conter q ahir quan estavem posant les noves normes NINGÚ va dir res dels CALCETINS!!! aixina q... podm seguir portant els calcetins baixets sense pagar cap multa!! yujuuu!
i la pole es única i exclusivament per als focus!! wnu va... al mondeo també el deixarem...
a vore quan posem el primer SOPARET d'equip tieees!!! q ja estem tardant en posar data i aso no pot ser...
i una última coseta... on has ficat el dit, Merlo? jajajajajajaja!
ale, fins dilluns en l'entrene!