diumenge, 14 de desembre del 2008

PRIMERA VICTÒRIA I EN TERRES ALICANTINES!!

Ufffff que be que he dormit aquesta nit, i es que ja necessitaem un partit com el que disputarem ahir, no penseu??? Anar perdent i de molt, recuperar tota la distància que duen elles, ficar -nos per davant, recuperar elles i ja mantindre'ns en els 7-8-9 puntets.
Bueno que es la primera victòria i en casa de Denia, que té més mèrit encara i més si vegem l'acta -------------------- impressionant parcial el del segon quart ( 10 - 34 ) i això que al primer quart ens habien fet (22 - 9 ). Com pot ser això ??? : la defensa que ferem (no vaig a dir quina per a no donar cap pista a rivals, jajajajja ) i el nostre incondicional trio d'animaors (Elies, Salva i Elma, que mira que patiren ahir.... Gràcies per vindre a animar-nos en tots el partits que podeu).
Sols recalcaré una coseta i ja no parle més del partit, ja que això queda a portes tancades: L'actitut tant ofensiva com defensiva que es va mostrar tant ahir com en l'anterior partit disputat a casa nostra fa que acabem els partits jugant conforme nosaltres sabem (independentment del resultat, no cregueu???).

Sera l'actitut guerrillera de les samarretes kosovines ???? Tal volta,jajajaja. La qüestió es que continuarem treballant ja que encara ens queda molta lliga i l'equip d'amigues guerrilleres encara no ha dit la seua última paraula.

Per cert no feia falta dir-ho, però per si de cas, les capis s'encarregaren que la samarreta número 15 estiguera al banquillo i que la primera victòria sabiem que tenia que ser per a Dori que està fent moooooooooooooooooooooolta força desde Kosovo, jajajaja.

Altra coseta que volia dir (i ara parle com a responsable de l'equip i ho he publicat en el foro de la pàgina de BC l'Alcúdia): Volem donar les gràcies a tooooooooooooota la gent que vingué a animar - nos el dia del derbi de la Ribera. Les grades estaben plenes i tots els ànims que ens arribaen des de les grades feien que les jugadores es motivaren molt més de lo que ja estaen. Les circunstàncies que es donaren en el partit eren peculiars per a moltes de nosaltres: Jugar contra dos jugadores que l'any passat estaen en l'Alcúdia, jugar contra el club en el que més d'una s'ha format, jugar contra el poble de la mitat de les que formem l'Alcúdia, i sobretot, jugar contra les nostres amigues ..... son factors que influixen i que amb la vostra col·laboració saberem oblidar i ficar-nos prompte al partit. La llàstima fou que es va perdre el partit al tercer quart, però que cada partit es molt important per a nosaltres i amb el vostre suport poquet a poquet ens ixiran les coses.

Gràcies!!!

7 comentaris:

Jaime ha dit...

Vaya que si primera victoria que guanyeu y no estic yo hem sembla que a partir de ara no anire a vorevos partits a vore si aixi millor jejej xD.

Yo li hu dia a Merlo que jo no vaig poder jugar per la pluja i cuan me digue que havieu gunayat hem quedi flipat pero no sé perq si Angela al sopar ho digue clar la pròxima victima sera el Denia no sa confós.

Bueno dirvos que x a amulatos no falta que yo vaig dur posada la samareta firmada per totes desd Alcudia asta Alginet y de Alginet a Burjasot podría ser la samareta el proxim partit que disputeu dure la samareta.

Bueno no dierem que primer partit guanya gran sopar mare meua por me feu :s.

Bueno ya parlem b7s

mery ha dit...

IEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!POR FIN LLEGÓ EL DIA!!!!!!!La primera victòria i fora de casa...si és que som unes craks!!!!!jj.Molt bé xiques,aixi es juga!!!!!Clar,el partit era per a Dina que estava fent molta força des d'allà!!!!Com ja ha dit Merlo,les opinions del partit qden a portes tancades...però hi ha que dir,que totes,ferem un bon partit(tant defenent com atacant).
Aiiii...que contenta que estic!!!!!ah!!i com esteu de les trompaes i demés??ixirem calentetes,e??però bueno lo important és que guanyarem i ho ferem jugant com sabem!!!!Ara la setmana que ve més!!!!!!!
I,ja celebrarem la victòra,e ??o voleu que ho celebrem la setmana que ve junt a la segona victòria???jiji.Vinga,ens vegem demà!!!!

Carmen ha dit...

yujuuuuuuuuu! q ja hem guanyat un partit!!!!!!!! weeeeeeeeeee!! si sq som les millors!!! jeje! quant de temps sense saber q era guanyar!! jajajaja! xo no paxa res... ara tots els partits igual!
després d'haver guanyat el primer partit de la temporà he fet una xicoteta observació... i sq celebrem els partits que perguem (cuixotet i formatge) i els q guanyem no!!! q mal me pareix!!! jajaja! ai ai... fatal, eh??
wnu, ens vegem demà!! (a les 20:30 era? jeje!)

dori ha dit...

eeeh que pasa x denia jaja molt b ties ara a continuar lluitant i a continuar guanyant partits, que jo desde aci fare forca x a que anem guanyant. Ester molt b vec que no tas olvidat de la meua camisa, encara que no estiga present en cos, teniu 2 cosetes meues ai, la meua camisa i el meu cor q sempre va en vosatros, weno res + q me pose melancolica.

PD Mister continua donant canya que aixina se motiven mes ggg

dinamita 15

mery ha dit...

Dinaaaaaaaa!!!!tu continua fent força que mosatros lluitarem i posarem totes les ganes per seguir guanyant!!!!
Ah!!!i si,a mi també em pareix mal que celebrem els perduts i el guanyat no!!!!!però no pasa res,celebrarem la primera i la segon victòria juntes,val???jeje.
Vinga,ens veiem esta tarda!!
Un besset

IBORRA ha dit...

bufff,,,per fi!!a l'alginet em vax trobar agust jugant, a ibi un poc més pero aquest partit ma recordat al de Junior!!!
EM GUANYAT,encara no ma'n pogut llevar la cara de felicitat!!
el dissabte per la nit estava que no cavia dins de mi..i desde per ixe dia deveres que soc més feliç!!
Wen sols dir-vos que aço, es com els triples al segon quart una vegá entra un...ja van tots darrere aixi que ja sabeu a començat una nova etapa per a l'equip i anem a començar a jugar com sabem, com el dissabte passat.
Valoració meua...AGRASIVA COM MAI...cAgAdA del partit al final. xo tink escusa volia que alguna fera un triple i al alsar el cap me la lleva. ho senc tietes inga wapes muakas

Jaime ha dit...

Ola!!! espere que estigau bé.... jo estic ... :_( no sé si podre anr a vore el partit si puc espere q la segona victoria siga dedicada per a mi adw.