dijous, 13 de novembre del 2008

1ER SOPAR DE LLIGA I DESPEDIDA DE DINA !!!!


Bueno després de l'èxit aconseguit en el sopar de benvinguda de la lliga nova, les nostres organitzadores de festipowers, actes socials i actes lúdics (M&M -Maria i Men), ja han programat per aquest cap de setmana el PRIMER SOPAR DE LLIGA....., i amb ell farem la despedida de la jugadora número 15 de l'Alcúdia ( Dina la Judas Tadeo).
Sabent que les nostres jugadores Marien i la Ibo no poden vindre a aquest acte i molt menys al partit, sols ens queda dir des d' aquesta redacció que al partit farem tot el posible per a guanyar i, si passara (ja que anem a pegar la campanà), ho celebrarem com toca.
Bueno que el dissabte en vegem a les 17:00 per a calfar el partitdet i a les 22 al Nassau per anar fent un poquet de gana (este cap de setmana no vull pagar jo el pernilet, així que a ficar -nos les piles).
P.D: DINA EL SOPAR TE VA A COSTAR UN PICO, jajajaaj. JA QUE NO TOTS ELS DIES FEM LA TEUA DESPEDIDA!!!!.
Eeeeeeeeeeeeeee hi ha que confirmar assistència a cualsevol de les organitzadores. Fins divendres!!!!

5 comentaris:

mery ha dit...

X fin llegó el dia de la "primera cena"!!!!!!!pensava que mai arribaria...jolin!!!jeje.
Ester,crec que tampoc pot vindre al sopar...no passa res,com ja hem dit,hi hauran més sopars!!!
Doncs,este cap de setmana toca pegar la campanà??bo,pues a vore si és deveres i seria un cap de setmana complet!!!!
Dina,tries tu el bar o nosaltres??ho dic,per el presupost que el vulgues gastar...jiji.Per si Dina no ens paga el sopar..us recorde que som ESTUDIANTS,i ara en lo de la crisis...NO TENIM DINERS!!!!!
Com a dit Merlo,teniu que comunicar l'assistencia o la no assistencia...ho dic per aquelles que no diuen res i després es presenten al sopar...mireu que no tindreu on seure...jijiji.
Bé,pues xiquetes ens vegem demà a les 8 i ja decidirem on anem a sopar,no??
Adeu!!!!
Un besset compi M&M!!jeje.

dori ha dit...

trieu vosatros xq com sou les pobretes del mon del basket ggg i x supost jo no page el sopar, deuria de pagarlo maria que es la 2ª capitana i encara no sa pagat res ggg, no vos precupeu q jo pagare la cbzta i el cuixot i lo que fasa falta del ultim partit ggg

Carmen ha dit...

woolaaaa xiques!! ja estic per asi atra volta... i sq perfi anem a fer el primer soparet de la lliga!! q ja era hora per cert... espere q el proxim no tarde tant en arribar com el primer! Dori q mal me pareix q no ens pagues tu el sopar... molt mal, eh?? jajaja! ara tindrem q tornar a recordar q som estudiants i damunt en crisis com diu maria... xo be, a vore si es deberes i l'ultim partit ens pagues el cuixotet, la cerveseta i EL Q FAJA FALTA com has dit tu... jeje!
wnu, demà sense falta es te q confirmar l'assistencia al sopar! no fa falta dir q jo si q aniré... jeje!
recordeu portar el peto q ens va donar Juan Carlos Baute a entrenar TOOOOTS ELS DIES!! xo tots, tots!!
me vax a despedir de vosatros en una super canso! la numero uno d'esta setmana! allà va: " hay q ser torero, meter la bola en gujero, no importa lo q me diga xq yo hago lo q kiero" jajaja! temazo de Juan Carlos Baute!
i res... "q no nos falte de ná!! q no, q no!!" (eh, merlo)
Per cert, BENVINGUDA AL BLOG MAJO!!!
fins demà a l'entrene! besets emanem! M&M!! jajaja!

majo ha dit...

gràcies Carme!!

Jo confirme JA la meua assistència al sopar, si hem dixeu anar clar...encara que espere no fer tant tard. Ja hem direu el lloc i hora.
un beset per a totes en especial per a la Mery, que la pobra no temps per pensar de tant que la fan treballar a la granja de la Paula.jejeje VISCA CARLOS BAUTE!!! i que m'entere jo que vos falte algo...jejeje QUE NO VOS FALTE DE NÁ!!! un bes.

mery ha dit...

eiiiiii...és deveres Majo,no tinc temps per pensar de tant que em fan treballar a ca Paula!!!!jeejejejejejejejejejje.I això,PUNTUALITAT!!!!!a les 22 en Nassau per anar-se'n totes juntes cap al Canyas!!!!!
Vaaa...Dina,pues pages tu TOT EL QUE FAXA FALTA EN L'ÙLTIM PARTIT>!!!!!!jejejeje.Però,hi ha que dir que no ens pareix gens,però gens bé que no pages el sopar!!!!hum!!jiji.Però,anem a pensar que és per la crisis,eeeee???jeje.
Y por fin llegó el dia de la primera cena...d'equip!!!jejejejeje...ja era hora redéu!!!!!jiji.Ara a vore quan arriba la primera cena,per guanyar un partidet...
Un besset M&M!!!i per a Majo que te en compte lo meu...aiii.que mal és no tindre temps per pensar,perque sempre estic a ca Paula!!!jiji