diumenge, 9 de novembre del 2008

SUPERAT EL SOPAR DE BENVINGUDA.........!!!!


Diumenge 9 de novembre de 2008 .............. ai que cansament tenim al cos. Bueno com al pareixer jo escric la noticia i les meues corresponsals de l'equip d'amigues la comenten, pues anem a contar un poc el dia d'ahir.......Després de les hores que ens ferem als cotxes per a anar a Elx a jugar .....després de la llàstima de partit que es pergué a l'últim minut, despres de pedrens per ixos camins fins a arribar al nostre destí, després d'estar toooooooooooot el dia fora de casa (menys mal que tenim algu que ens apoia a mort, eh Hector???).... arribarem a les 22:30 a sopar. (Men ens deus el cubata per arribar les primeres a l'Alcúdia, jajaja).

He de dir que ganes teniem ben poques d'anar de sopar, però clar, una volta te fiques a sopar... pues que li anem a fer.....les seniors demostrarem que puguerem amb les juniors de la taula. (Menudo "zubidón, zubidón," agarrà la junior que no pugué amb nosaltres, per a la gent que no vingué al sopar), això si, riure no se si algú ens guanyà. Desde la redacció del blog, volem dir que ha ixit una nova interpretació de la cançó de Chayanne o Juan Carlos Baute: " hay que ser torero, meter la bola en el agujero......." vota-lo, jajaja.

Soparem mooooooooooooolt i tot molt bo, jo vaig trobar a Nemo anit despres de tant de buscar-lo i va i me'l portaren anit per a sopar, jajja i lo mal es que el capullin me tornaba tota la nit,ajajajaj. La pizza al pareixer estaba molt bona, no Oreto?? i lo millor el plat de cacaus on li portaren el bocata a Majo....(que pobra eres tia, no tens ni per a un plat normal). Una visita especial fou la de Torrente que vingué amb el brazo tonto de la ley i com no, per a beure vinet..... i del car.... (esta xica no sap que nosaltres encara som estudiants????) (Per cert, fixeu-vos que ara està canviant de roba i ara va supermorderna, i es que tots en esta vida anem a millor, jajaj). Bueno respecte a la festa i posterior, ja no tinc molt més que contar.... veguerem a la resta de juniors que no pugueren vindre al sopar perque tenien altre compromís, i com no, saludarem a les nostres rivals en els pafetos (Carmen me dius a mi judas i tu saludes a la gent que en la vida has parlat amb ella???? jajjajajajajaj), i .............................. Xiquetes que a Carmen no li falte de nà, que no, que no!!! (eh, Majo???)


Ai que se m'oblidaba ficar una noticia molt important i molt urgent per a la gent que no s'haja assabentat: PRIMER SOPAR D'EQUIP I DESPEDIDA OFICIAL DE LA MÉS JUDAS DE L'EQUIP, jajajajaja dissabte 15 - 11- 08 . Vos anirem informant al llarg de la setmana del lloc i l'hora, val??? i tb tinc que aclarir que desde l'organització del sopar volien recalcar que :

1.- Sabem que hi ha dos persones que per cause alienes a elles no podran assistir, donat que una te un viatge amb la famili i l'altra te una boda, però vegent les poques dates que ens queden per a fer aquest sopar, no ens queda altre remei que ficar ahi la festa.

2.- Hi haurà més sopars, així que no vos preocupeu

3.- La persona que no puga assistir que ho confirme a les organitzadores (Men i Maria, vamos les emanems, jajajaj M&M).

4.- Les fotos es publicaran en el blog.

5.- I per favor, ja VA SIGUENT HORA QUE ES CELEBRE EL PRIMER PARTIT DE LLIGA GUANYAT, AIXÍ QUE ANEU POSSANT-VOS LES PILES, que açò ja te que canviar, no penseu??? (les M&M vos recomanen que no quedeu al cap de setmana per si ens toca fer ja ixa celebració.....), que li tenim que dedicar la victòria a Hector, ja!!!!
Per cert Carmen perquè es passà tota la nit amb els dos dits en alt???? Fixeu-vos que quan marca la dos no ho fa tan clar com ho feia anit, jajajaja. I lo millor fou quan saludà a la seua rival que no la coneix de res, que no sabia ni com li diuen, jajajajaa. (I no val a dir noms, per no quedar mal en la penya, eh Men?). Fins demà, ara vos deixe en les dos comentaristes que segur tenen algo que contar - vos, si les M&M, jajajaj.

10 comentaris:

Jaime ha dit...

Pos si diuen que el que avisa no es traidor yo he dit que buic que me dediqueu una victoria i fins que no me la dediqueu no estare tranquil.

A Men dirli que el cubata pa mi tame que estaba en el coxe de Dori yo també i Merlo ballant el flamenquillo encara que magrada a mi mes el fondo flamenco que melendi pero no pasa res y la Merche de la 1 a la 2 de la 2 a la 1 eeee MERLO.

Que dirvos a sí La tia Merlo ya ho sap però que sapiau que ma tocat de Alginet dienme que xq no he hanat al partit i que el entrenador felix el carlos bibia man vist en la plaça en vosaltres i jo els e dit que esperant una victoria de L'Alcúdia i clar xq etaba mal (jejejje no digau res)

Hem preguntaren no fa molt que li vaig dir un dia a un entrenador que vaig entrenar en el senior femení de L'Alcúdia i hem va dir que tan ensenyat i jo a pasarmeu bé.

Que no cambieu mai perq si cambiareu ya res sería = bueno tu Gemma si cuan jo jugue no me fages els pases tan calculat q a laltra em sembla que hem dises esteril.

A al sopar ixe últim de la despdida jo Merlo buic anr xq te referixes a Dori no? que encara me deu la camisa ella i la tiparaca de Merien que sempre diu que si pero no maplegà laure de demanar als reis macs jejejej xD pa mi que deia que si soles per que es callara la baby intocable ixa.

Bueno despres de veure els meus riesgos de que me pillen i que dema dilluns me caiga la del pulpo xq estic mes obserbat en Alginet que la Obregon per la prensa vos dire que si man pillat dema me renegaran pero no ma repentisc de res,bueno si de que el boli no anara jejej.


ADEU NO CAMBIEU MAI I ESTE DISABTE NO TINC PARTIT PERQ ES DIUMENGE A LES 12 A SUECA NO ME VAL QUE VINGA 1 o 2 BUIC QUE VINGAU TOTES I A LO MILLOR ESTE DISABTE HI HA SORPRESA EN ALCÚDIA LI HO VAIG DIR A MERLO DEIXAU EN LES MEUS MANS. JEJEJJE

el divendres a entrenar no?¿?¿ bueno si merlo me dixa

jejejej


(L'') H3cTor

dori ha dit...

eeeeeh penya que si que soc jo la + judas del ekip jajajaja q si q si q tenim que fer el sopar el dia 15 xq ja no me keden mes dates x a poder fer res, i que per supost la gran sorpresa l´anem a pegar contra el san jose ggg que q la penya començe a tremolar mmmmm i q res + q les que no pugen anar al sopar, tenen pendent una cbzta en mi.

pd: hector jo si que te donarela meua camisa de l´any pasat, no com marien que te diu q si i no te la dona jajajaja.

Jaime ha dit...

Ola xiques espere que estigau bé,bueno ma agradat molt la vostra companyia en moments de baixo que mau ensenyat en moments que anaba a tirar la toalla x culpa de Alginet i mau torcat les llàgrimes amb una gran sonrisa i un gran personalitat per part de totes.

Dir-vos que ha sigut el partit d'Elx l'últim que he sigut el vostre estadistic i que al final no podre veure una victoria perq no se si tornare a veurelo.

Pero dirvos que amb vosaltres no ma fet falta amagarme he sigut cm soc i no marepentisc daberme dixat el meu partit per anr a veurevos i que el renego dels felix pepe i vivia pos ja els pasares.

Adeu posiblement espere que vos vaja molt bé la lliga i que cuan guanyeu sen recordeu de uno dels fans que no vos a abandonat i vos a recolsat

mery ha dit...

Hola,hola,hola!!!
El dissabte nit va estar prou be...va hi haure de tot un poc!!!Per a què comentar la tarda...això ho deixe per a la mister(que ja ho ha comentat)però cal que remaruqe jo tb,QUE JA VA SENT HORA DE CELEBRAR LA PRIMERA VICTÒRIA!!!!jolin sq...al pas que anem mai la celebrarem.Però,com la més judas(és com he vist que et diuen ara)ha dit...potser este dissabte siga la nostra,però tenim que ser un poc realistes i no fer-mos massa il·lusions,ja que és San José i a nosaltres ens falten moltes jugadores...no obstant això,pot passar de tot!!!jeje.
Respecte al sopar de la setmana que ve...des de hui fins el divendres teniu de temps per pensar-se si veniu o no,i avisar-nos,per allò de demanar taula!!!!Com és la despedida de la més judas tadeo...que us pareix que deixem que ens convide??PER MI BE!!!!!!jijijijijijijijijijijiji.(crec que no tindreu cap problem,no?jeje).
Ale!!!Dina ahorra que tens un gasto molt gran este dissabte!!jj.

A les dos que no poden vindre,el que ha dit Merlo,es farán més sopars,sense Dina però més sopars!!!jiji.Ja veurem el calendari i posarem altra data(no molt llunyana)per al pròxim sopar!!!!

Vinga,xiquetes ens vegem esta tarda!!!

PD: us pregue que assistiu totes al sopar...
Salutacions,una de les M&M...JJ

Carmen ha dit...

wolaaa! això del cubata x arribar mes pronte a l'alcudia no esta clar... xq nosaltres, és a dir, les del cotxe d'ànge, anavem be! ens vam enganyar x solidaritzarmos en vosaltres, és a dir, en les del cotxe de dori! jajaja! xo be, com merlo ha dit, això va servir xa animarnos un poquet despres del partit i anar finalment de sopar... aixi q este dissabte vos el pagaré!
i parlant de pagar... jo estic molt d'acord en el q diu mery... aixo de q dori ens pague el soparet el dissabte... aixi q dori ja saps!! jajaja!
a vore quan guanyem el primer partidet... q si perdent ja ens ho pasem super be despres en el sopar, el dia q guanyem no se el q pasarà!!
wnu, ens vegem demà en l'entrene!
salutacions de l'altra emanem!! M&M!! jajaja!
ai, hector com q ja no eres el nostre estadistic??

Jaime ha dit...

Ola Men ya tenteraras el motiu es que el dia que anabem a Elx me begueren tots els de alginet i man dit puafs menos bonico sas...¿

pero ya to contare el dimecres en el entrene que tinc ganes de vorevos xiquetes!!!

Xcert perfavor entreu a esta pagina web es dedicat a vosaltres http://www.fotolog.com/hhhhecctorr

majo ha dit...

ee

majo ha dit...

joder!! quin comensament, una vegada havia escrit ahi una mogolloná de coses va i se me borra i he publicat el ''ee'' jejeje..ara sí!!buenas!!

Que bé ens ho vam passar dissabte...xee! mira que ens riguerem compossant ixa especie de fusió entre Carlos Baute i Chayanne..puuuf!! que craks sou!!
pero te raó Merlo el punt més destacat va ser la presència de Torrente, ixa sorpresa no l'esperava.
(pobra Vicky sempre aguantant les meues potres)..hehe!! per cert la dona del bar anava al tall amb la roba ...
el bar tenia 2 llavadores...

per últim com Merlo s'ha espresat molt millor que jo i ja no queda molt més que contar i vos ho ha contat tot al detall..dir que encara que ja no vaig a poder acudir als entrenaments per una temporadeta espere que continuem en contacte i que per a les festuquis i diferents events s'enrecordeu de mi i hem telefoneu.
gràcies a totes per fer que forme una xicoteta part de l'equip d'amigues. ens veiem a l'altre soparet!!

Merlo ha dit...

Hector ens quedarem esperant. Tenim ganes de saber el motiu. I Majo el dissabte tenim sopar, que anem a cantar l'imne de les jugadores: Que no nos falte de nà, que no, que no!!!!!!!!!!!!!!! Per cert convida al teu amic a vindre al sopar, jaajjaja. (menudes amistats te tires nana)

mery ha dit...

Això Hector,estem esperant a que ens digues el motiu pel qual ja no seràs el nostre estadistic...
I,bueno com ja hi ha una nova noticia que comentar,vaig a ello...jejejeje