dissabte, 29 de novembre del 2008

DERBI DE LA RIBERA EN AUTONOMIC


JAjajajjaja, si com heu llegit, avui dia 29 de novembre tenim el primer derbi de la ribera en senior femení AUTONÒMIC. Serà a les 18:00 hores, partit no apte per a cardiacs, o si?
Bueno no es podrà saber fins que no arribe ixe moment.
Sols una cosa per a la reflexió: Qui anava a dir que un equip d'amigues jugaria un partit "serio"?
Bueno pues la contestació mes o ´menys podria ser : el mateix grup de persones que decidiren jugar i disfrutar del basquet allí on les deixaven, sense preocupacions i mal rotllos..... EL PREMI??? AUTONÒMIC.

Be xiquetes que anem a jugar i a despedir en aquest últim partit de la temporà de Dori. Gràcies a tots els que ens esteu animant i, el pernilet i el formatget ja sabem qui el paga, no????
P.D: Ojalà puguera pagar l'aposta Carmen, jajajaj.

2 comentaris:

dori ha dit...

weno weno xikes ja ha arribat el moment, el meu ultim partit de la tempora, que no el meu ultim partit, xq aço no es una despedida es un parentesis, clar esta que no tenia millor partit x acabar que el desitjat derbi de la ribera, com b diu la mister, qui anava a dir que jugariem un partit serio eh jajajaja pues weno x als increduls i x als que no han cregut en mosatros, ahi el tenen, i x als que ens han estat apoiant en els moments mes durs i en els moments mes bons, agrairliu, desijant que continuen estant ahi apoiant al equip xq seu mereix.

PD: Qui paga el cuixot ui????? ggg

mery ha dit...

Hui diumenge,ja ha passat el dia del tan dessitjat derbi de la rivera!!!i el resultat ha sigut el esperat,passar-mos-ho bé,disfrutar del partit,estar agust i demostrar que l'equip d'amigues no tira la toalla en cap moment,sinò tot el contrari...sap com possar-lis les coses dificils als equips "més forts" de la lliga!!!!se cagaren,eh xiques???jejejejejjejeje.
Wn ara que ja hem demostrat el que podem fer,quan volem...xq no demostrar que podem guanyar???vinga,xiques que la primera victòria ja està prop!!!!
I com han dit les meves companyes...s'agraeix el recolsament que ens esta donant la gent!!!!
Vinga,jans vegem a l'entrene!!!!
Un besset!!!

pd: i que no nos falte de nà,que no que no...eh Majorosa???jeje