diumenge, 7 de desembre del 2008

SUPER FIESTON ¡¡¡¡¡¡¡¡

weno xikes ara si ha arribat el moment de que me despedisca fins a maig, en primer lloc donarvos les grcies x la despedida, no la vaig a olvidar en la puta vida, (ai mare que inocent que soc encara eh jajajaja). En segon lloc, desitjarvos lo millor x a la recta final de lliga, que de segur que es bona, xq el treball i el esforç de totes, es vora recompesat en poc de temps. I x ultim, nomes me queda dirvos que no diseu de ser mai com sou, xq es lo que fa que tot el equip siga una pinya, de la cual estic super orgullosa de perteneixer, i es la que li dona el nom al equip que es mereix i sa guanyat a pols, EQUIP DE AMIGUES.......OE¡¡¡¡¡


PD: Mister donali canya ha estes que a elles els agra la canya, jajajaja, i x al equip, lo mateix doneuli canya a la mister que li mola tame ggg

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei buenas!!
La veritat es que tot va estar molt currat, pero no es per a menys ( t'ho mereixes xiqueta).
M'agradaria comentar la nit i comensaré per la super estratègia de la mister per a portar a Dori al bar, jaja Dori se va quedar flipant, ja que ella esperava vore al germá de Merlo i se va trobar en tot alló, jejeje.
Destacar l'interés per part de ''tot'' el món per a que ixira bé i d'ahi el desenvolupament perfecte de la nit. Tinguerem de tot un poc, la visita de 2 fantástics PATOS DONAL'S que ens sorprengueren a totes amb la seua super conversa, cansons selectes dedicades totes a la nostra pivot...i la super mega actuació del grup '' las folcloricas oé'' que li composaren en el moment una cansoneta especial a Dori Dorita!
No tinguerem boy aixó ens faltá!encara que no ens falta nunca de na!! pero Héctor va disfrutar del moment de sa vida en l'emocionant entrega de camisa que li va fer Marien firmada per totes les jugadores de l'equip. Gaudirem també en l'entrega de la carta, maleta i camisa que sen van a kosovo, molt emocionant encara que Maria no plorara...

I res en general pues ja ho sabeu totes va ser una nit 10.

Ara esperarem a Dori que ja està aci casi...encara que no sen anat i ja la trovem a faltar. cuidat molt xiqueta i repetirem fieston a la tornada. Besets per a totes.

Jaime ha dit...

Veges majo cuanta rao que tens la veritat que va ser uno de eixos dies en el que dius... com a pogut eixir tot tan redo menos la meua hora de tornar a casa a la 1de la nit que soc conino jajajaja xD.

Pero ma mare ma dit que a la pròxima com si me buic quedar en casa de alguna com que ya sabeu a la pròxima en casa de alguna pero no vos peleu jejejejj :).

La camiseta emotiu si moltíssim vergonya més encara.... i encara no se qui me tocaba la cama :D.

Bueno Dori espere que te vaja molt bé x aquelles terres i que mes dir que cuan estigues trista si estas... que mires la camiseta firmada enrecordat de tots els que confiem en tu i te recolsem.

Ya ens vegem el proxim dia Ibo si vens a vorem me pose el teu cordo rosa i Gemma a la pregunta de air si posabes en el llaset en la coleta si ligares air en el llaset jajjjaja adw b7ss.

I la camisa de marien me la posare en tots els calfaments de partits per tindrevos present.

mery ha dit...

Holita!!!!
Majo...no vax plorar en eixe moment,va ser més tard...vax intentar no plorar,però al final...no ho vax poder resistir!!!!:-(
Bueno Dina,això ja està ahi...recorda que quan tornes tens algo pendent amb mi i amb Xix,aixi que ja sas...
Va estar mooolt be la nit!!que pensaves que no anaves a tindre una despedida com et mereixes o que??jj...a nosaltres no ens pot faltar res i menys la festa!!!jeje.
Jooo...segur que estàs segura??jeje.Wn va...que estos mesets van a passar molt depresa!!!!i d'asi res ja estàs de per asi,pegant canya!!!!jiji.Ves espaiet i recorda que nosaltres estem asi lluitant a tope en tot!!!!!la primera victòria serà per tu!!!!
Tens la canasteta per anar practicant...per a quan tornes!!!!!
Te trobaré a faltar molt,cuida't!!!!!!Un besot fort!!!!!i fins quan tornes...

Carmen ha dit...

wolaaa!! q tal el dia de després de la despedida?? ja heu dit la típica frase del diumenge? eixa q diu: "ja no torne a beure mai més". jajaja!
i kin soparet xeee! si sq cada sopar acaba convertint-se en un gran esdeveniment!! jajaja! i més este q era la despedida de Dori... ara si q està ja ahi tia... d'asi res ja ens abandones... fins maig!! xo no paxa res, quan tornes farem el sopar de benvinguda! jajaja! tu desde kosovo (q encara no sabem ben be on està, jaja) fes força xa ajudar-nos a guanyar partits, eh? i practica en la canasteta q t'hem comprat! jajaja!
i x fi, el pobre Hector té la camiseta firmada per totes! si sq Marién mira q et fas de rogar, eh?? jajaja! ah i parlant de tu, la policia te busca per atropellar al pardal ixe raro (i molt inútil) i no auxiliar-lo!! jajaja!
en fi... q no nos falte de ná xiques!!!

Merlo ha dit...

Bueno,crec que ja queda poc per comentar de la nit, no?
Jo sincerament encara no me puc creure que ixira tan be tot,que estiguera tan ben preparat i que a ninguna persona de les involucraes se li escapara res de la sorpresa. (Si es que sou les millors per a celebrar una despedida com cal.... ai mare Dori, tremola que la benvinguda serà .......IMPRESSIONANT).
Bueno que no es una despedida, que es fins a Maig...... i com ben be te digué Susana anit, no ens oblidem que lo de la Jabugueria continua pendent(a Maria la dijarem que vinga, va....).
Fins Maig............tiparraca.

Jaime ha dit...

Ola dir a les MyM que tantes idees divertides que sels ocore i no pensen en fer un amigo invisible on sa vist aixo...?

Jajajajaj era una idea encara que en leconomia pero un detall no costa res bueno adw el divendres ens vegem

Carmen ha dit...

ie, ie... no poses en dubte la capacitat d'organitzar events socials de les M&M, vale? a vore si encara ens tenim q posar series, eh? (es brometa, no t'ho agafes a mal!!) clar q ho haviem pensat xo, com be dius tu, estem en crisis i me va pareixer sentir q enguany deixariem l'amic invisible per a mes endavant... de totes formes ja ho parlarem totes i qdarem en alguna cosa...
ale fins l'entrene! i viva les M&M!! jajajaja!

mery ha dit...

VIVA!!!!!!jeje.
No comente res asi xq ja he posat un missatge al blog!!!!!
Però dir-ne,que les M&M estem en TOT,NO SE'NS ESCAPA RES DE RES!!!!!jeje.(és brometa,no ho dic per a mal)